Széchenyi Kertvendéglő

Varázslatos helyszín a Városliget gyönyörű környezetében. A körpanorámás belső tér, a kétoldali terasz, a virágokkal és ősfákkal körülölelt vendégtér és a modern, de hagyományőrző ízek ideálisak egy romantikus esküvőhöz. 

Az akár 120 fő befogadására képes Széchenyi Kertvendéglő saját parkolóval rendelkezik és központi lokációjának köszönhetően Budapest bármelyik pontjáról könnyen megközelíthető.

 Az a la carte és svédasztalos lehetőségek mellett rugalmas kondiciókkal és pénztárcabarát árakkal támogatja az ifjú párok nagy napját.

1146 Budapest, Állatkerti körút 9-11.

Nyereg Bar & Bistro

A Városligeti-tó partján, a Városliget mesés részén elhelyezkedő modern Nyereg Bar & Grill kisebb létszámú, vagyány esküvői rendezvényekhez kínál tökéletes helyszínt. A magyar "country" ízek és a laza, fesztelen enterieur garantálja a feledhetetlen hangulatot. 

A Nyereg belső tere 80 fő befogadására alkalmas és a teraszon akár 200 fő foglalhat kényelmesen helyet. A Városliget egyik parkolójához közeli fekvése könnyen és gyorsan elérhetővé teszi a város bármelyik pontjáról.

 A rugalmas kondiciók és a barátságos árak igen felkapott és keresett esküvő helyszínné teszik a vagány ceremóniára vágyók körében.

1146 Budapest, Városligeti körút 2.