Rólunk

Ismerj meg minket és a szakmai filozófiánkat!

Horváthné Ferkai Mercedes, dekoratőr és lakberendező, több mint 500 esküvővel a háta mögött a tökéletes harmóniára törekszik a házasulandó párok és a készülő dekoráció között. Abban hisz, hogy a tökéletes esküvő titka, hogy a pár igazán magának érezhesse a miliőt és a ceremónia minden egyes pillanatában jól és felszabadultan érezze magát.

"A környezet megalkotását a legújabb trendek mellett a személyiségünk határozza meg, a párok megismerése adja az igazi ihletet a munkához." - vallja, és személyes konzultáció nélkül soha nem kezd bele munkába.

Álmodd meg Te is a nagy napodat és jelentkezz a díjmentes konzultációra, hogy közösen elkezdhessük az álmok valóra váltását!

Az esküvők mellett egyedi rendezvények teljes dekorációjának tervezését, kivitelezését és az esemény szervezését is vállaljuk.


Munkáimat jellemzi...

...kreativitás

Sok év munkájának a tapasztalatával, illetve a legújabb trendek figyelésével folyamatosan fejlesztem a kreativitásomat. Rengeteg kiegészítővel, eszközzel, dekorációs elemmel rendelkezem, hogy a nagy napotokat tökéletessé tehessem.

...megbízhatóság

A közös munka során legyen akár kora reggel, vagy késő este, mindig kereshettek a felmerülő kérdéseitekkel. Minden együttműködés olyan számomra, mintha a saját esküvőmre készülnék, így garantálhatom, hogy a maximumot nyújtom számotokra.

...egyszerű kommunikáció

Az első ingyenes konzultáció során igyekszem a lehető legtöbbet megtudni rólatok, illetve az elképzeléseitekről. Amit ti megálmodtatok, mi azt megvalósítjuk.